www.papagou-xolargostv.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έως την Τρίτη 2 Απριλίου οι εγγραφές για τον 8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού “Τρέχουμε για τον αυτισμό” – Βασικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες

63000a7a3cd73403b30ac9c00932feef L
Κοινοποίηση

Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του “8ου Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό”, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 με αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ, και παιδικό αγώνα 1.000μ.

Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη για τρίτη χρονιά στον αυτισμό και κυρίως στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

  • Η  παραλαβή του αθλητικού υλικού θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρες 10.00-18.00 στο χώρο της εισόδου του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός) και την ημέρα του αγώνα 8:00 – 9:30 από τη γραμματεία των αγώνων, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού (έναντι Δημαρχείου).
  • Η παράδοση των αριθμών θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή του διπλώματος οδήγησης.
  • Ο χώρος φύλαξης πραγμάτων των δρομικών αγώνων την ημέρα του αγώνα θα βρίσκεται στη γραμματεία στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

Οι αγώνες δρόμου των 5 και 10 χλμ  θα εκκινήσουν την Κυριακή 7/4 στις 10:15 από από την οδό Ευριπίδου,  μπροστά στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, με τους δρομείς των 5χλμ να ακολουθούν την εξής κυκλική διαδρομή: 25ης Μαρτίου – Λεωφ. Παπάγου – Ιωνίας – Νευροκοπίου – Ελλησπόντου – αριστερά στην Αργυροκάστρου  – δεξιά στην Εθνικής Αμύνης – αριστερά στην Υμηττού –  25ης Μαρτίου – Καραϊσκάκη – Β. Μελά – Ευριπίδου. Οι δρομείς των 10χλμ επαναλαμβάνουν 2 φορές τη διαδρομή των 5χλμ.

Η έναρξη της διοργάνωσης θα γίνει νωρίτερα (10:00) με τον παιδικό αγώνα δρόμου 1.000μ. (διαδρομή: Ευριπίδου, Περικλέους, Αετιδέων, 25ης Μαρτίου, Καραϊσκάκη, Β. Μελά, Ευριπίδου).

Θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων με Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» κατά τον τερματισμό και ανά 2,5 χλμ.

  • Αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και έπαθλα στον 1ο αθλητή και στην 1η αθλήτρια κάθε κατηγορίας.
  • Θα υπάρχει ιατρός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς και ασθενοφόρο του Ερρίκος Ντυνάν.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο Υγειονομικό προσωπικό του «Γέννασις», συνεργαζόμενου  Κέντρου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»,  θα είναι εκεί για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει όλους τους παρευρισκόμενους, σχετικά με το ζήτημα της εθελοντικής δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων, καθώς και τη σημασία της προσφοράς τους σε ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής θα πάρουν παράταση και θα γίνονται διαδικτυακά έως και την Τρίτη 2/4/2024 στο link:  https://www.reventy.com/sports/event/65e1bf3ce187a/details

Διαβάστε την Προκήρυξη της διοργάνωσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου Χολαργού:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ο 8ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης ο ΔΕΔΔΗΕ, Χορηγοί το Algon από τη Lavipharm, η Nas.Co, η SWOT και το MyAthlete, Ιατρικός Υποστηρικτής το Ερρίκος Ντυνάν, Υποστηρικτές η iStorm, η MEGAMAX, η STOP, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, η Chiquitaη Nature Valley, Τοπικοί Υποστηρικτές το πολυκατάστημα ΔΑΝΑΟΣ, το Delicious Farm, το Juicy Grill, ο Αβραάμ, τα Παπάκια και το Cocofino.

Χορηγοί Επικοινωνίας ο bwinΣΠΟΡ FM 94.6, το Gazzetta.gr, τα δρομικά portal Runner MagazineRunning News, iRunMag.gr, Runnfun.grAthletics MagazineRunnTrail και RunBeat.gr.

  • Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:

site: www.dpapxol.gov.gr και www.holargosbc.gr

facebook: https://www.facebook.com/papxol και https://www.facebook.com/holargosbc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου παραδίδεται το γήπεδο ποδοσφαίρου στην ομάδα του Χολαργού

diktio diktio

Έκθεση Φωτογραφικής Ομάδας Παπάγου – Χολαργού 

diktio omada

Παπάγου: Στόχος της εμπρηστικής επίθεσης το αυτοκίνητο συμβούλου της ιταλικής πρεσβείας

diktio diktio