www.papagou-xolargostv.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να συνεργαστούν με το σκοτάδι

Androulakis 7 640x426
Κοινοποίηση

Σε υψηλούς τόνους τοποθετήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τους για τα σχόλια κυβερνητικών στελεχών για τις εκλογές στη Θεσσαλία και τις αναφορές σχετικά με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

«Πυρά» κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, επικεντρώνοντας στους Δήμους Αθηναίων και Βόλου, και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε ανάρτησή του, αναφέρει ότι «η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ικανοί να συνεργαστούν με το σκοτάδι», και ότι «δεν δίστασε να στηρίξει ακόμα και τον Α. Μπέο στον Βόλο, ο οποίος με τη σειρά του στηρίζει τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Αγοραστό, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Στηλιτεύει το γεγονός ότι «ο κ. Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να στηρίξει τον κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε «επικοινωνιακό περιτύλιγμα» τον Χάρη Δούκα», ενώ εγκαλεί τον νυν δήμαρχο Αθηναίων για έλλειψη λογοδοσίας.

«Ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία, που ο Χ. Δούκας έκανε άνοιγμα σε άλλες αυτοδιοικητικές παρατάξεις, αλλά δεν την ενοχλεί η στήριξη που παρέχει στον κ. Μπακογιάννη ο ακροδεξιός Φαήλος Κρανιδιώτης» αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης σε άλλο σημείο της ανάρτησής του.

Η ανάρτηση Ανδρουλάκη

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ικανοί να συνεργαστούν με το σκοτάδι, αρκεί αυτό να υπηρετεί τους στόχους τους.

Το συναντήσαμε πρόσφατα στην κεντρική πολιτική σκηνή, με τη συμφωνία του με τον κ. Βελόπουλο για να αλώσει τις ανεξάρτητες αρχές αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου στην αγωνία του να επικρατήσουν πρόσωπα, που θα λειτουργήσουν ως το «μακρύ χέρι» του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα, δεν δίστασε να στηρίξει ακόμα και τον Α. Μπέο στον Βόλο, ο οποίος με τη σειρά του στηρίζει τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Αγοραστό, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο, λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο γύρο, να εκβιάσουν δια στόματος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αυγενάκη, τον βαθιά πληγωμένο λαό της Θεσσαλίας, συνδέοντας την ταχύτητα των αποζημιώσεων με το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. Δηλαδή δεν φτάνει που με την αβελτηρία τους υπήρξαν τραγικές επιπτώσεις στη Θεσσαλία, τους εκβιάζουν κιόλας.

Ο κ. Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να στηρίξει τον κ. Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής περιοδείας στην Πλατεία Βικτωρίας, χαρακτήρισε «επικοινωνιακό περιτύλιγμα» τον Χάρη Δούκα. Έναν εγνωσμένου κύρους καθηγητή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που ειδικεύεται στα μοντέλα βιώσιμων πόλεων.

Στον αντίποδα, «ουσία» για τον Πρωθυπουργό είναι η έλλειψη λογοδοσίας από τον νυν Δήμαρχο, που ακόμη διστάζει να πει πόσο στοίχισε στους δημότες το καθ’ ομολογία του «αποτυχημένο πείραμα» του Μεγάλου Περιπάτου, άφησε την πόλη ανοχύρωτη στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής -όπως φάνηκε στην τελευταία κακοκαιρία- και εχθρική για τους κατοίκους της με πεζοδρόμια που δυσκολεύουν την προσβασιμότητα, εγκληματικότητα και χωρίς πράσινο.

Ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία, που ο Χ. Δούκας έκανε άνοιγμα σε άλλες αυτοδιοικητικές παρατάξεις, αλλά δεν την ενοχλεί η στήριξη που παρέχει στον κ. Μπακογιάννη ο ακροδεξιός Φαήλος Κρανιδιώτης.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο κ. Μητσοτάκης δεν σταμάτησε να προπαγανδίζει την ανάγκη οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι να ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια με την κυβέρνηση.

Όμως, η εμπειρία των τελευταίων χρόνων απέδειξε ότι αυτό το συγκεντρωτικό μοντέλο είναι αναποτελεσματικό και ταυτισμένο με την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια.

Για να μείνουν όρθιοι, επενδύουν στην αποχή.

Μην τους κάνουμε το χατίρι.

Γι’ αυτό την Κυριακή, με την ψήφο μας στηρίζουμε την αυτοδιοίκηση, που είναι δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στο Μαξίμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού

diktio omada

Στο Ηράκλειο ο Ν. Ανδρουλάκης – Θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών

diktio omada

Σκρέκας κατά της ακρίβειας: Ενισχύουμε τον υγιή ανταγωνισμό, προστατεύουμε τους καταναλωτές

diktio omada