www.papagou-xolargostv.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Κατέθεσαν ένσταση οι «8 Προτάσεις»

8 Προτάσεις Παπάγου Χολαργού Παρουσίαση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 5 870x522
Κοινοποίηση

Ένσταση με αφορμή την επανακαταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου κατέθεσε την Παρασκευή (24/11) ο συνδυασμός της Μαρίας Σιώτου | Επανάληψη του β’ γύρου, αυτή τη φορά μεταξύ Αποστολόπουλου-Σιώτου, σε περίπτωση που το Πρωτοδικείο αναδείξει οριστικά δεύτερη παράταξη τις «8 Προτάσεις»

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου των «8Π»:

8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ

Καταθέσαμε ένσταση για το αποτέλεσμα της ισχνής διαφοράς των 20 ψηφοδελτίων της 8ης Οκτωβρίου

Η εντολή που λάβαμε από την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου παραμένει νωπή για την παράταξή μας. Λάβαμε μία ιστορική, ηχηρή εντολή να πρωταγωνιστήσουμε αλλάζοντας τον ρου της τοπικής μας ιστορίας.

Μία εντολή που μας δικαίωσε για τη μέχρι εκείνη τη στιγμή πορεία μας, αλλά ταυτόχρονα μας επιφόρτισε και με μία πολύ μεγάλη ευθύνη για τη συνέχεια.

Αλλά και με μία επιπλέον ευθύνη, που προέκυψε από την πολύ μικρή διαφορά των 20 ψηφοδελτίων από την δεύτερη παράταξη «Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου Χολαργού» η οποία έφτασε στον β’ γύρο των εκλογών χωρίς τελικά να καταφέρει να συγκεντρώσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των δημοτών, παραδίδοντας και πάλι το Δήμο μας στα χέρια της ίδιας κουρασμένης και καταρρακωμένης -αφού έχασε σχεδόν το μισό των δυνάμεων της- διοίκησης Αποστολόπουλου.

Αποδεχθήκαμε το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά η άσβεστη ελπίδα των ψηφοφόρων μας λειτούργησε ως μοχλός πίεσης για εμάς, ώστε να κάνουμε χρήση των διατάξεων του νέου Νόμου και να αιτηθούμε επανακαμέτρησης.

Ο επανέλεγχος των ψηφοδελτίων έγινε στις 14/11/23.

Παρά την τεχνητή ένταση, που προσπάθησε να δημιουργήσει ο επικεφαλής της Σύγχρονης Πολιτείας, τα στελέχη της παράταξης μας προσηλωμένα στο έργο τους, συμμετείχαν στη διαδικασία με σοβαρότητα, σεβασμό στους θεσμούς και τελικά επέστρεψαν με μία πληθώρα καταγεγραμμένων αποτελεσμάτων.

Έτσι, συγκεντρώθηκαν αρκετά αξιόλογα ευρήματα και συγκεκριμένα τουλάχιστον 25 ψηφοδέλτια (σε σύνολο 72) που κρίνονται ως ικανά να επηρεάσουν το αποτέλεσμα υπέρ της παράταξης μας «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη».

Απευθυνθήκαμε σε νομικούς. Αναλώσαμε όλο το χρόνο που μεσολάβησε σε διαβουλεύσεις μεταξύ των μελών μας και των ειδικών και υπό την πίεση του σύντομου χρονικού διαστήματος που επιβάλει ο Νόμος, αφουγκραζόμενοι πάντα την επιθυμία των ψηφοφόρων μας, καταθέσαμε σήμερα (24/11) ένσταση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αυτό το ισχνό αποτέλεσμα των 20 ψηφοδελτίων, που αν είχε καταγραφεί διαφορετικά πιστεύουμε ότι θα ανέτρεπε το αποτέλεσμα της δεύτερης κάλπης και φυσικά θα άλλαζε το μέλλον της πόλης μας, πρέπει να γίνει το απτό παράδειγμα της συμμετοχής.

Στις εκλογές συμμετέχουμε και αποφασίζουμε εμείς, για εμάς. Δεν παραχωρούμε το δικαίωμα σε πλειοψηφίες της… αποχής, και αυτό είναι το βασικό μήνυμα που πρέπει να μείνει σε όλους από τούτη την περιπέτεια.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Έχουμε την πεποίθηση ότι θα αποδώσει στην απόφαση της, την λαϊκή βούληση, που είναι και το ζητούμενο της ένστασης μας.

Το αναμφισβήτητα ήδη θετικό αποτέλεσμα των εκλογών για την παράταξη μας, είναι αυτό που μας γεμίζει ελπίδα για τη συνέχεια.

Μας γεμίζει, ταυτόχρονα και απέραντη ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς που μας δώσατε την εντολή να σας εκπροσωπήσουμε, ακόμη όμως και σε όλους τους υπόλοιπους συνδημότες μας που επέλεξαν τώρα κάποιον άλλο συνδυασμό, αλλά επιθυμούμε στη συνέχεια να γίνουμε συνομιλητές τους.

Ανεξάρτητα με την εξέλιξη αυτής της δικαστικής πορείας δηλώνουμε με πλήρη επίγνωση του αντικειμένου, πως όποια θέση μας αποδοθεί θα την υπερασπιστούμε το ίδιο, με υπευθυνότητα, μαχητικότητα, συνεπή παρουσία και αδιαπραγμάτευτη ακεραιότητα στις προγραμματικές θέσεις και αρχές μας, με τα βασικά δηλαδή χαρακτηριστικά των ανθρώπων της παράταξης μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χαμηλή η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο 13 και 14/1 – Συνεδρίαση Επιτροπής του Δήμου 

diktio omada

Προειδοποίηση για πιθανότητα ισχυρών βροχοπτώσεων και τοπικών καταιγίδων την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

diktio diktio

«Τουρισμός για όλους»: Κριτήρια και προϋποθέσεις για τους δικαιούχους

diktio omada